Bahşılı'da yeni müdürler göreve başladı

Bahşılı

Bahşılı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün kurucu müdürü Sefayet Özbek, Barbaros İlk ve Ortaokul müdürlüğüne atandı. Aynı zamanda, vekâleten boş olan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürütmeye devam ediyor.

ATANAN YÖNETİCİLER

Bunun yanında Çankırı’nın Orta İlçesi’nde görevli Ercan Doğan, Bahşılı İlçesi Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne getirildi. Bahşılı İlçesi Anadolu Lisesinde öğretmen olarak görev yapan Eren Aslan, kendi okuluna müdür olarak atandı. Kırıkkale Öğretmenevi Müdür Yardımcısı Yusuf Kaymaz,  Bahşılı Atatürk İlk ve Ortaokulu Müdürü olarak göreve başladı.  Sulakyurt Halk Eğitim Müdürü, Veysel Pekdoğan, Bahşılı Halk Eğitim Müdürlüğü görevine getirildi.  Kırıkkale Atatürk Ortaokulu İngilizce öğretmeni Gülşen Yılmaz Barbaros Bahşılı İlk ve Ortaokulu Müdür yardımcılığına geldi.

BAHŞILI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sefayet Özbek, yeni müdürleri kabul ederken şunları söyledi: “Eğitimde çevresine birer eğitim neferi olarak fedakârca eğitim öğretim vererek, öğrencilerimizi iyi derecede yetiştirelim. Bahşılı’nın eğitim çıtasını yükseltip, onları bu vatana hayırlı birer evlat olarak yetiştirelim. Çalışmalarımızı çok yönlü eğitim teknikleriyle hareketlendirdik, hep beraber başaracağız, şimdiden emekleriniz için teşekkür ederim” dedi.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti